PROMOȚIE - TA-TECHNIX -10%
Livrare gratuită peste 890 Lei
Livrare rapidă în 24 de ore
Peste 20 000 produse
RoTechnix - Ta-Technix dealer oficial Romania
HOMEPROMOTIIPRODUSE NOIMASINA MEATIPCAUTAREREFERINTEDISTRIBUITORI
Promotii Produse noi Pachete promotionale Accesorii roti Electronice Filtre Furtune siliconice Motor Sistem de alimentare Sistem de evacuare Sistem de racire Suspensii de serie Suspensii sport Tevi
Salut, autentifica sau creeaza cont nou
RoTechnix - Ta-Technix dealer oficial Romania

Despre Noi

Firma S.C. Var-Soo Media SRL a fost infiintata in anul 2007 avand domeniul de activitate comercializarea de piese si accesorii auto.
Fiind o echipa de tineri pasionati de tuning auto am inceput importarea si vanzarea pieselor auto din SUA, UE si China pentru a oferi clientilor nostrii calitate si diversitate la preturi avantajoase.
In anul 2008 am devenit dealer oficial Ta-Technix cu o gama larga de produse in domeniul suspensiilor auto.
Ta-Technix specialist īn tuning cu sediul īn Berlin, dispune de experienta īn bransa tuning de aproape un deceniu. Clientii nostrii apreciaza calitatea īnalta si stilul sport al tuturor produselor. Sortimentul acopera toate lucrurile la care un tuner poate rāvni, de la arcuri pāna la amortizoare.
Din anul 2011 suntem dealer exclusiv pentru MTuning din Polonia, precum produsele TurboWorks care acopera o gama larga de produse in domeniul tuningului auto. MTuning furnizeaza piese la preturi avantajoase de calitate superioara atat pentru masini europene cat si pentru cele japoneze.
Tot in anul 2011 am inceput o colaborare cu Union Parts si am devenit exclusiv dealer in Romania pentru discuri sport si de serie, marca Rotinger.
RoTechnix - Ta-Technix dealer oficial Romania RoTechnix - Ta-Technix dealer oficial Romania
In anii urmatori am inceput sa aducem tot mai multe produse si am devenit dealer pentru firmele Tuning-Tec (PL), FCP Engineering (LT), PMI Europe (NL), JOM Carparts (DE).
Pentru a completa serviciile noastre oferite clientiilor, din anul 2016 am inclus in gama noastra produse Ecumaster, fiind acum dealer autorizat si exclusiv in Romania. Totodata am achizitionat un stand pentru masurarea puterii (Dyno) si impreuna cu echipa noastra am inceput instalarea si programarea stand alone pe masini de strada si competitie.
Ultimul nostru partener din 2017 este Dimtronic Italia in domeniul chiptuning auto, oferind interfete pentru citirea si scrierea ECU de ultima generatie. In acelasi timp, am inclus in gama noastra File Service pentru a satisface clientii nostrii cu resoftari profesionale.
SC. VAR-SOO MEDIA SRL.
Nr. de Ordine in Registrul Comertului: J19/214/2007
Cod Unic de Inregistrare: RO21317878
str. Zorilor, nr. 119, 530153 Miercurea Ciuc, Jud. Harghita
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.
RoTechnix - Ta-Technix dealer oficial Romania RoTechnix - Ta-Technix dealer oficial Romania RoTechnix - Ta-Technix dealer oficial Romania RoTechnix - Ta-Technix dealer oficial Romania RoTechnix - Ta-Technix dealer oficial Romania RoTechnix - Ta-Technix dealer oficial Romania